Toms

18-06-2015 - Lisette Wibbelink

TOMS, een opgezet bedrijf sinds 2006. Eigenlijk nog helemaal niet zo lang geleden. Het bedrijf is opgezet door een Amerikaanse reiziger Blake Mycoskie. Hij ontmoette in Argentinië kinderen in een dorp, waar ze geen schoenen droegen om de voeten te beschermen. Hiervoor zette hij het bedrijf TOMS op. Voor elk paar schoenen dat wordt verkocht, een paar schoenen schenkt aan een kind in nood. Oftewel: One for One.

TOMS heeft inmiddels in meer dan 60 verschillende landen schoenen gedoneerd. Dit zijn meer dan 35 miljoen schoenen aan kinderen in nood.

Niet alleen door het geven van schoenen wil TOMS helpen. Ook fabriceert TOMS zijn schoenen door te produceren in de landen waar ze geven. Dit is om lokale banen te creëren.TOMS heeft zo geholpen om een eenvoudig idee om te zetten in krachtige realiteit

Dus wil jij een kind ook steunen in een ander land en hem/haar goede bescherming te kunnen bieden aan de voeten? Kies dan voor een paar TOMS. Jij modieus en een kind in nood blij! Win – Win situatie toch?

Bekijk hier snel de collectie TOMS.

Veel Shopplezier! 

Reageer op dit bericht