Nieuwe site online!

03-06-2015 - Lisette Wibbelink

De nieuwe site is online!

Het is zo ver! Damesschoenen-online.com heeft een nieuwe update ondergaan en is in een nieuw jasje gestoken. Damesschoenen-online.com beschikt over veel vernieuwingen, zoals:

Betere categorie structuren

Je kunt nu gemakkelijker en specifieker zoeken op soorten schoenen. Zo zijn de categorieën, vergeleken met de vorige site, uitgebreider. Ook zijn de schoenen te filteren op kleur en maat. Makkelijker zoeken dus!

Nieuwe producten

Damesschoenen-Online.com heeft veel nieuwe producten. Een ruim aanbod voor elke dame die opzoek is naar een paar nieuwe schoenen. Zo is Damesschoenen-Online.com aangesloten bij 23 verschillende webshops. Deze webshops bieden snelle verzend en retourservice. Zodat als je toch niet helemaal tevreden bent met het resultaat, de verkeerde maat of pasvorm hebt, de schoen makkelijk kunt ruilen en/of retourneren.

Merken

Doordat wij zijn aangesloten wij 23 verschillende webshops heeft Damesschoenen-Online.com een enorm aanbod aan merken. Van A- tot B-merken. Voor elke vrouw is er een passende schoen te vinden binnen haar te besteden budget. Als online schoenen platform willen wij de service bieden om zo voor ieder wat wils te kunnen aanbieden.

Ontwerp

Door het neutralere ontwerp is Damesschoenen-Onine.com een site geworden met een klasse uitstraling. Het biedt comfort, design van deze tijd en het straalt rust uit. Het ontwerp is overzichtelijk. Op de home page kun je afbeeldingen vinden van de populaire merken en trends van dit moment.

Usability

Gebruiksvriendelijkheid is de nummer 1 van de website. Heb je nog tips voor Damesschoenen-Online.com om nog beter uit de voeten te kunnen komen? Neem dan gerust contact met ons op! Het contactformulier is te vinden onder het kopje ‘contact’ onderaan de site.

Geniet van de website en vooral: Veel shopplezier! 

Reageer op dit bericht